Kā ieslēgt/izslēgt iepriekšējo lietojumprogrammu atvēršanu pēc Windows 11/10 datora restartēšanas? (11.30.21)

Windows 11 un Windows 10 ļauj atjaunot iepriekšējo atverot mapes pie pieteikšanās . Šī ir laba iespēja, kad izslēdzat iekārtu vai izrakstāties no tās, nepabeidzot darbu. Jums nav jāatceras, pie kuras mapes strādājāt. Tas nozīmē, ka jūsu Windows dators atcerēsies, kuras mapes esat atvēris pirms datora izslēgšanas.

Viss ir kārtībā, bet kā ir ar atvērtām lietojumprogrammām. Vai ir kāds veids, kā atjaunot Windows 11/10 lietojumprogrammas, lai to atjaunotu pēc datora restartēšanas. Jā, opcija ir pieejama operētājsistēmās Windows 11 un Windows 10, lai atcerētos atvērto lietojumprogrammu. Kad nākamreiz startēsit savā datorā, visas lietojumprogrammas tiks automātiski atjaunotas uz darbvirsmas. Tagad jūs varat turpināt to, kur bijāt.

Īsa piezīme : Līdzīgas funkcijas ir pieejamas visās mūsdienu pārlūkprogrammās, tostarp Opera , Edge , Chrome un Firefox . Šīs pārlūkprogrammas ļauj atkārtoti atvērt iepriekš atvērtās cilnes.

Gan Windows 11, gan Windows 10 ļauj iespējot vai atspējot restartējamu lietotņu saglabāšanu. Lūk, kā?

Tēmas, uz kurām attiecas

Kā iespējot vai atspējot iepriekšējo lietojumprogrammu atkārtotu atvēršanu pēc restartēšanas Windows 11 personālais dators?

1. darbība. Atveriet lietotni Iestatījumi .

2. solis. Kad tiek atvērti Windows iestatījumi, kreisajā sānjoslā noklikšķiniet uz Konti .


3. darbība. Atlasiet Pierakstīšanās iespējas no labās sānjoslas.


26 426

4. solis. Tagad ritiniet uz leju līdz labās puses rūtim un atrodiet opciju “ Automātiski saglabāt manas restartējamās lietotnes un restartējiet tās, kad atkal pierakstos ”. Ieslēdziet ieslēgtu pārslēgšanas slēdzi, lai iespējotu šo funkciju. Lai atspējotu šo funkciju, pagrieziet pārslēgšanas slēdzi pozīcijā Izslēgts .


Tieši tā. Tagad varat aizvērt lietotni Iestatījumi. Visas izmaiņas tiks saglabātas automātiski.

Kā ieslēgt/izslēgt iepriekšējo lietojumprogrammu atvēršanu pēc datora Windows 10 restartēšanas?

1. darbība. Atvērt lietotni Iestatījumi .

2. darbība. Noklikšķiniet uz Konti kategorija, kad Atveras Windows iestatījumi .


3. darbība. Lapā Konti iestatījumi noklikšķiniet uz Pierakstīšanās iespējas no kreisās sānjoslas.


4. darbība. Labajā sānjoslā ritiniet uz leju, lai atrastu Restart apps sadaļa. Šeit pagrieziet pārslēgšanas slēdzi Ieslēgts blakus opcijai “ Automātiski saglabāt manas restartējamās lietotnes, kad izrakstos, un restartēju tās pēc pierakstīšanās ”.


Tieši tā. Vairāk izmaiņas nav nepieciešamas. Varat aizvērt iestatījumu lietotni.

Lai pārbaudītu, vai šī funkcija darbojas, atveriet dažas lietotnes un pēc tam, neaizverot tās, restartējiet datoru. Piesakoties savā kontā, darbvirsmā vajadzētu atvērt visas iepriekš atvērtās lietojumprogrammas.


YTube Video: Kā ieslēgt/izslēgt iepriekšējo lietojumprogrammu atvēršanu pēc Windows 11/10 datora restartēšanas?

11, 2021